2015. szeptember 9.

Az a bizonyos pohár, avagy infók a blogversenyről

Sziasztok!

Először is szeretnénk mélységesen elnézést kérni mindenkitől, amiért ilyen lassan halad a zsűrizés!
Még három kategória várja a sorsát (fantasy, nem sztáros ff, sztáros ff - ebben a sorrendben), az első esetén már csak a harmadik és második hely közt folyik a vita, szóval az a kategória hamarosan érkezik.

AZONBAN! Eljön az a pillanat, amikor nekünk is elegünk lesz. 57(!!!) blogot kell (ez egész blogverseny során) elolvasnunk, elemeznünk, majd döntenünk, hogy melyik érdemel helyezést, melyik jobb a másiknál. Ez nem könnyű feladat és alapos munkát igényel. Mindemellett nyáron minden szerkesztőnek rengeteg dolga akadt, amiből az iskola kezdetével csak még több lett.
Mind a három szerkesztőnek ez a végzős éve a gimnáziumban, vagyis egyszerre szakadt nyakunkba a szalagavató, a nyelvvizsgák, kisérettségik, érettségi tömkelege. Még csak az első teljes héten vagyunk túl, ám mindenkinél áll a bál. Szívből reméljük, hogy megértitek, hogy most kisebb dolgunk is nagyobb annál, hogy egész nap a gép előtt üljünk. Ez természetesen nem jelenti azt, hogy el fogjuk hanyagolni, csupán TÜRELMET kérünk. Mindenre sor kerül idővel, csak ki kell várni.

A legtöbben figyelembe veszitek a kérésünket, miszerint időre van szükségünk, elvégre nem vagyunk robotok. Azonban amikor félreérthetetlenül bunkó/sürgető/szemrehányó kérdéseket/jelzéseket kapunk a versennyel kapcsolatban, elmegy a kedvünk az egésztől. Megkértünk Bennetek szépen, kulturáltan, hogy legyetek türelemmel. Egy idő után mindenkinek elege lesz a folyamatos elégedetlenségekből, amikről nem mi tehetünk. Nem a mi hibánk, hogy a napirendünk ennyire zűrös, vagy hogy egy fárasztó nap után inkább alvással töltjük az értékes időt, és nem pedig a képernyő előtt. Azt hiszem, ezért senki sem hibáztathat minket. Aki már átment ezen, biztosan megérti, ahogy azok is, akik hasonló cipőben járnak, akik pedig még csak úton vannak a hagymás keksz(érettségi) felé, remélhetőleg el tudják képzelni mennyi időt és energiát vesz ez a tanév igénybe.

Bennem személy szerint már az is felmerült, hogy még egy számon kérő üzenet, és az a maradék három kategória elveszik az éterben, azaz: ha Ti nem veszitek figyelembe a mi kéréseinket, akkor mi sem fogjuk a Tieiteket. Ez ilyen egyszerű. Ennek ellenére erre egyelőre nem kerül sor. De ami késik, nem múlik, szóval csak legyetek türelmesek, megértőek ennyi az egész.

Szóval, összességében: Továbbra is szíves türelmeteket kérjük, igyekszünk megtenni minden tőlünk telhetőt az ügy érdekében!

Ezer csók és ölelés,
Vivienn J.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése