2015. augusztus 18.

Eredményhirdetés #4 - Legjobb Novella

Sziasztok!

Mindenekelőtt türelmet szeretnénk kérni, a nyári teendőink mellett meglehetősen kevés időnk jut a Blogger tevékenységeinkre, azonban megteszünk minden tőlünk telhetőt. Ezt követően már csak három kategória eredményhirdetése vár ránk (már belevetettük magunkat a blogokba), azonban azokba jelentkeztek a legtöbben, tehát eltart egy darabig, hogy "átrágjuk magunkat" a történeteken, a lehető legigazságosabb döntés érdekében.

A kritikákkal próbálunk sietni, ugyanakkor mindenképp szeretnénk fenntartani a minőséget. Sajnáljuk, hogy ennyire hosszas a várakozási idő, de megteszünk minden tőlünk telhetőt! 

Megértésetek és türelmeteket köszönjük!

Most pedig íme a Legjobb Novella kategória eredménye: 

Emléklap minden résztvevő számára:


A helyezettek a következők:

Történet: Vallomás
Nyeremény: Kritika egy meglepetés szerkesztőtől.

Nyeremény: Kritika egy választott szerkesztőtől, hirdetjük a blogját
Kérünk, kommentben add meg a szerkesztő nevét, akitől a kritikát kéred!

 
Történet: Roadtrip
Nyeremény: Kritika mindhárom szerkesztőtől, interjú, hirdetjük a blogját

Mindenkinek köszönjük a részvételt!
Az elkészült kritikákról minden nyertest értesítünk!

Gratulálunk mindenkinek!

IC lányok

2 megjegyzés:

  1. Sziasztok! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget is és az elismerést is. :)
    A nyert kritikát igazából bármelyikőtöktől szívesen fogadom. Vivien J.- től már kaptam kritikát, és bár szívesen terhelném őt megint ezzel a feladattal, nem szeretném, hogyha besokallna tőlem. :P Elég mostoha feladat választani köztetek, és majdhogynem lehetetlen. Ha nem működik a kő- papír- olló, akkor feldobok egy pénzérmét... Fej lett, szóval Bloomot válaszom! (De HANGSÚLYOSAN bármelyikőtöktől szívesen fogadom.) Köszönettel: Szabó Ajándék (http://www.angyalilecke.hu/)

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Igazán nincs mit, megérdemled az elismerést! Nem sokalltam volna be Tőled, hiszen én értékeltem a kategóriát is. Ne aggódj, senki nem sértődik meg azon, hogy ki kit választ.:) Felírtalak Bloomhoz, nem tudom, mikor készül el a kritika, de igyekezni fogunk.

    VálaszTörlés