2014. július 21.

Kritika #27 - Társasági magány


Design: A design összességében tetszik, tökéletesen illik a blog stílusához. A fejléc elrendezése szép, nem pixelesek a képek sem, a színárnyalatok is passzolnak a blog hátteréhez, a betűtípus is tökéletes, olvasható. Az oldalsávban a modulok a megfelelő sorrendben vannak, az Oldalak is látszanak, és az animálásuk is a bloghoz illő, nem tér ez nagyon a színvilágtól, mikor rámegyek a kurzorral. A szereplők modult is megnéztem, és bár csak két szereplő van fent (azt nem tudom, amúgy mennyi van) pluszpont, hogy van róluk egy kis leírás. Meglepett, hogy a főszereplő fiú Harry Styles külsőt kapott, azonban hatalmas piros pont, hogy nem tartottad meg a nevet, ezáltal (szerintem) nem is minősül fanficnek. Aminek még külön örülök az az, hogy a fejlécen sincs rajta, ezáltal nem hatásvadász, 1D őrülteket vonzó blog, ami azonnal szimpatikussá tette.
10/10

Történet: Mivel még csak a "Prológus" van fent- ami valójában egy részlet-, nem igazán tudom kifejteni. Amit eddig leírtál tetszik, érdekes, viszont konkrétan SEMMIT nem árul el a történetről. A "Magamról" szöveg az oldalsávban már árulkodóbb, azonban még mindig nem tudunk az égvilágon semmit. Ami nincs, azt nem is igazán lehet értékelni, de erre a részletre adom a pontot, mert ez tetszett. Javasolnám a kritikakérést a blog sokkal előrehaladottabb állapotában.:) 
9/10

Fogalmazás: Ez a rövidke kis rész szépen volt megfogalmazva, választékos a szókincsed, jól írod le a szituáció(ka)t, teljes mértékben elképzelhető. Remélem, a továbbiakban is is megtartod ezt a jó szokásod!
10/10

Helyesírás: Egyetlen egy helyesírási hibával találkoztam, amiért azonban pontot is vonok le, ugyanis nekem nagyon böki a szemem és gyakori típushiba az embereknél. A "Magamról" résznél található: "Ez mellett". Ez helyesen így hangzik: "E mellett" vagy pedig: "Mindezek mellett".
8,5/10

Egyediség: Erről konkrétan semmit nem tudok mondani, mivel konkrétan semmit nem tudunk a történetről. Tényleg javaslom, hogy kérj ismét kritikát, amikor minimum 5 rész fent van, szívesen leírom a véleményem akkor is, de azt a pár mondatot nem igazán lehet egyediség szempontjából értékelni, így ezt most nem is pontoznám.
-/-

Összesen: 37,5/40

Remélem nem bántottalak meg semmivel, további kellemes és sikeres blogolást!

Vivienn J.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése