2014. június 30.

Kritika #14 - Forbidden Desires


Design: Rendezett összhatást kelt, ugyanakkor nem tökéletes. A fejléc nekem tetszik, egy hibája van, hogy túl vastag. Ez másodpercek alatt korrigálható, ha állítasz a magasságán, és azt kisebbre veszed. A modulok sorrendje rendben van, csak ezek nem igazán látszódnak. Ha a szöveg szélességét kisebbre teszed, ez megoldódik.
Még egy apró dolog: a betűtípust egy picit nagyobbra raknám. Egy belső információ: egy év bloggerkedés után rájöttem, hogy a betűméretet, amit itt az irányítópulton látsz, nagyobb, mint amit közzététel után látsz. Ezért célszerű, ha itt megnöveled a betűméretet, de ez is kis hiba.
8/10

Történet: Tartottam attól, hogy elmegy a szappanopera-irányba, de ez szerencsére nem történt meg. A sztori alapvetően kissé sablonos, de te ezt a problémát áthidaltad, és sikerült érdekessé tenned. Michelle karaktere számomra nagyon szimpatikus volt. Ugyan találkoztam némi fura reakcióval az egyes szereplők részéről, de bízzunk benne, hogy a jövőben ezt ki fogod még fejteni. Remélem, a következő fejezetek is ilyenek lesznek, mármint ami az egyes történéseket illeti.
8/10

Fogalmazás: Na ezzel már voltak kifogásaim. Az első részben rögtön megjelent a szex, mint téma, ami nekem amúgy nem baj. Én is írtam már róla az előző blogomon, nem is egyszer. De azt gondolom, hogy felesleges volt annyira részletezned, hogyan is néz ki egy férfi nemi szerv. Akit nagyon izgat, annak ott a pasija, vagy az online pornó, esetleg a biosztankönyv. Félre ne értsd, nem azzal van a bajom, hogy arról írtál. Ebbe egyébként bele sem köthetnék, mert ezt nálunk, a chaten is jelezted, és a blogodon is feltünteted, ahogyan azt kell. Ha legközelebb olyan jelenetet írsz, hagyd ki a méretekről és vastagságról szóló ódákat, így az olvasóid veled együtt (és fintorgás nélkül) élvezik az olvasást, na meg a képzelgést.
7/10

Helyesírás: Volt pár vesszőhiba, és a néhány egybe-, illetve különírási hiba. Az utóbbit egy helyesírás-ellenőrzővel nagyjából ki lehet küszöbölni, az előbbihez meg a szokásos, hangosan olvasós technikát ajánlom.
7/10

Egyediség: Rizikós kérdés, mert találkoztam már hasonló bloggal, viszont az egyértelmű, hogy nem loptátok egymástól a sztorialapot. De ettől még egyedivé teheted a szálak mozgatásával, és a további szorgalmas blogolással.
6,5/10

Összesen: 36,5/50

Remélem, a későbbiekben hasznát veszed ennek a kritikának, hogy sikeres legyen a blogod!

Fran Fisher

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése